Betaalmethoden Topsz

Betaalmethoden Topsz!


Veilig betalen

Veilig en gemakkelijk betalen Vinden wij bij Topsz.nl erg belangrijk. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. Topsz.nl accepteert online betaling via iDeal of paypal.

 

Betalen met Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Paypal

Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

 

Creditcard

Je kunt betalen met Mastercard, Visa of Maestro. Je creditcardbetaling wordt verwerkt via het beveiligde SSL-platform. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm. Zodra de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling. In de praktijk is dit vaak dezelfde dag nog.

 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)

AfterPay voert voor www.topsz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.topsz.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)


AfterPay voert voor www.topsz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

Fashion giftcard

Je kunt snel en gemakkelijk betalen met de Fashion giftcard. Je betaling wordt meteen verwerkt zodat je bestelling ook direct verstuurd wordt als deze op werkdagen voor 17.00 uur is besteld. Je betaalt door middel van het ingeven van het kaartnummer. + de verificatiecode (pincode). (let op dat u uw fashion giftcard pasnummer niet invult in het veld van de korting- of vouchercode).  Mocht het bedrag van uw bestelling groter zijn dan de waarde van uw giftcard, dan kunt u voor het restant bedrag kiezen uit een van de overige betaalmogelijkheden. Voor het bekijken van het saldo op uw Fashion giftcard, gebruikt u de saldochecker op de site van www.fashion-giftcard.nl

Betaald met een Fashion giftcard? Wil je na aankoop een artikel retourneren? Dan vullen wij je saldo op je fashion giftcard aan met hetzelfde bedrag. Je ontvangt dus geen geld retour van het aankoop bedrag voor het gedeelte wat je met de fashion giftcard heeft betaald. 

Je ontvangt uiteraard wel je geld terug voor het gedeelte dat je eventueel via iDeal heeft betaald.

 

Fashioncheck

Wanneer je een aankoop in de webshop af wilt rekenen gaat u naar de afrekenmodule en kiest daar als betaalmethode fashioncheque (let op dat u uw fashioncheque pasnummer niet invult in het veld van de korting- of vouchercode). wordt er gevraagd om een verificatiecode (pincode)? Hiervoor kun je dan vier keer nul (0000) intoetsen om verder te kunnen gaan met afrekenen.

Betaald met een Fashioncheque? Wil je na aankoop een artikel retourneren? Dan vullen wij je saldo op je Fashioncheque aan met hetzelfde bedrag. Je ontvangt dus geen geld retour van het aankoop bedrag voor het gedeelte wat je met de Fashioncheque heeft betaald. 

Je ontvangt uiteraard wel je geld terug voor het gedeelte dat je eventueel via iDeal heeft betaald.

 

Voor welke betaalmethoden kies jij?

 

Topsz veilige en gemakkelijke betaalmethoden!

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lieve beauty's,

Welkom op de website van fashion boutique Topsz voor al jouw dameskleding en accessoires! Wat superleuk dat je hier terecht bent gekomen. 

Don't miss a thing!

Krijg feel good ideeën, styling tips en leuke acties. :-) 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

Topsz
Tilburg

Tel.: 06 - 42 57 30 18
Mail: info@topsz.nl
KVK: 61190691

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop