Diclaimer

Disclaimer

Deze (web)site is eigendom van fashion musthaves boutique Topsz. 

Vragen 
Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op via e-mail: info@topsz.nl

Werking site    
Hippe fashion Topsz doet haar uiterste best om deze website foutloos en ononderbroken te laten functioneren en de inhoud van de informatie op de site juist en volledig te laten zijn, maar we kunnen dit niet garanderen. Hippe fashion Topsz aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Copyright           
Alle informatie op deze website - waaronder de vormgeving, huisstijl, logo’s en teksten -  is eigendom van Hippe fashion Topsz. Alleen met uitdrukkelijke bronvermelding van Hippe fashion Topsz is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/of te verspreiden voor privé doeleinden. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dan moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen via e-mail info@topsz.nl

Externe links     
Op deze website staan links naar externe sites. Hippe fashion Topsz is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of websites die verwijzen naar onze website.

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Hippe fashion Topsz behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Fashion musthaves boutique Topsz disclaimer

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lieve beauty's,

Welkom op de website van fashion boutique Topsz voor al jouw dameskleding en accessoires! Wat superleuk dat je hier terecht bent gekomen. 

Don't miss a thing!

Krijg feel good ideeën, styling tips en leuke acties. :-) 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

Topsz
Tilburg

Tel.: 06 - 42 57 30 18
Mail: info@topsz.nl
KVK: 61190691

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop