Kaart Go be awesome
Kaart Go be awesome

Just go and be awesome with this pretty pink postcard!

€ 1,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Kaart Go be awesome!

 

Deze vrolijke roze kaart go be awesom is een echt wannahaves om op te sturen naar je vrouw, dochter of BFF om jouw waardering te laten blijken hoe geweldig ze is? Just go and be awesome with this pretty pink postcard!

Zulke mooie kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen of te ontvangen, maar ook nog eens super leuk om in te lijsten!!

Aan de achterkant van de kaart kun je het adres en een persoonlijk boodschap schrijven. De kaart kan op verzoek ook van (geschreven) tekst worden voorzien. Voeg in dit geval de gewenste tekst toe in het vak ‘Bestelling opmerkingenâ bij het afrekenen. Het is ook mogelijk om de kaart op een ander adres te laten bezorgen. Ook dit kun je aangeven bij het afrekenen.


Productomschrijving:
- Afmeting: 10,5 x 14,8 cm (A6)
- Materiaal: 400 gramsÂ


Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe hippe fashion & lifestyle trends?  Meld je dan aan voor de nieuwsbrief bij fashion boutique Topsz.. Voor vragen kun je ons mailen op info@topsz.nl


Lifestyle wannahaves schrijfwaren, kaart Go be awesome

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lieve beauty's,

Welkom op de website van fashion boutique Topsz voor al jouw dameskleding en accessoires! Wat superleuk dat je hier terecht bent gekomen. 

Don't miss a thing!

Krijg feel good ideeën, styling tips en leuke acties. :-) 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

Topsz
Tilburg

Tel.: 06 - 42 57 30 18
Mail: info@topsz.nl
KVK: 61190691

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop