Modetrends bij hippe fashion boutique Topsz

voor dameskleding modetrends nu online bij hippe fashion webshop boutique Topsz! Voor 17:00 bestellen = zelfde dag verzonden | Veiling betalen |

Wat zijn de laatste trends voor dit seizoen. Welke kleding, kleuren en modellen in damesmode zijn populair. 

Broeken kleuren en prints

Dit voorjaar zien we veel kleuren en prints. Ook bloemenprints, en ruitjes zijn helemaal trendy. Dat kunnen opvallende printjes zijn met felle kleuren zoals oranje. Broeken hoeven dus niet bepaald saai te zijn van kleur. 

Al een paar seizoenen verwachten we dat broeken wijder worden. Zowel jeans waarvan alleen de pijpen wijd uitlopen als pantalons die overal wat wijder zijn. Maar ook de skinny jeans is nog steeds een hot mode trend! Deze blijf je dit seizoen ook volop zien.

Strepen rokjes en jurkjes

Zo zien we de rokken en jurken met wat bredere strepen dit jaar weer terug. Ook veel lange wijde rokken, sommige met trendy plooien. De rokken vallen op of onder de kuit. we love it!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe fashion en lifestyle trends?  Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Voor vragen kun je ons mailen op info@topsz.nl

Hippe fashion boutique Topsz lifestyle en modetrendsFashion boutique Topsz lifestyle en modetrends


Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Lieve beauty's,

Welkom op de website van fashion boutique Topsz voor al jouw dameskleding en accessoires! Wat superleuk dat je hier terecht bent gekomen. 

Don't miss a thing!

Krijg feel good ideeën, styling tips en leuke acties. :-) 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Contact

Topsz
Tilburg

Tel.: 06 - 42 57 30 18
Mail: info@topsz.nl
KVK: 61190691

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop