Fashion

Wie wil ik vandaag zijn?

Wolf of Wall Street of romantische dromer, verliefd op het comfort van casual en lekker comfortabel, maar ook op zoek naar een gesofisticeerde look? Geen probleem. Onze collectie vormt een perfect antwoord op het verlangen van vele vrouwen op zoek naar mooie en stijlvolle kleding, liefst ook tegen betaalbare prijzen. Ze biedt daarbij voldoende neutrale basisstukken om quasi eindeloos te combineren. Zo voorkom je de noodzaak aan een extra kamer voor je kledingcollectie. Wist je trouwens dat ook basiskleuren hun eigen uitstraling hebben? Zo staat blauw voor eerlijkheid, wijsheid en intelligentie. Bovendien wordt deze kleur ook geassocieerd met betrouwbaarheid en vrouwelijkheid. Bruin heeft min of meer dezelfde eigenschappen maar dan minus het vrouwelijke accent. Ben je op weg naar een sollicitatiegesprek, acht je het ogenblik rijp om loonsverhoging te vragen, of wordt je verwacht bij een belangrijk vergadering? Dan weet je nu alvast welke tinten je best uitkiest voor je basisgarderobe. Voor een avondje uit of een date ga je best voor zwart. Zwart in al zijn vormen staat immers nog steeds voor zowel ernst als mysterie, het afslankende effect van haast alle zwarte kledingstukken is daarbij mooi meegenomen.

 


Verander van stijl in een handomdraai

Wanneer je eenmaal je basisstukken bij elkaar hebt geshopt, wordt het tijd voor de meer persoonlijke toets. Dankzij de accessoires en juwelen, die je eveneens op in onze webshop vindt, verander je je hele garderobe in een handomdraai en voor geen geld. Stel je jezelf voor in een mooie jeans met een lichte trui. Voeg daarbij een stijlvol horloge, een clutch en een strakke zwarte hoed, en je loopt zo de exclusiefste recepties binnen. Verwijder je accessoires en vervang ze door een omslagdoek, een cowboyhoed en een comfortabele, ruime suède tas. Zie je het verschil? Wanneer je bij de keuze van je accessoires dan ook nog eens rekening met hun uitstraling zit je helemaal gebeiteld. Hier mag je als grondregel nemen dat rood alle aandacht naar jou toetrekt en je dadelijk profileert als passioneel en sterk maar misschien ietwat té overdonderend. Wil je het liever wat zachter? Oranje heeft eigenlijk net dezelfde eigenschappen maar in een ietwat zachtere vorm. Purper, in niet te overdreven mate gebruikt, geeft iedere outfit dan weer een aura van luxe. Wees ook niet te uitbundig: een blauw pak met een knalrode sjaal en paarse handtas is geen synoniem van voor gepassioneerd en zakelijk met een luxe touch, maar levert je gesprekspartner waarschijnlijk enkel hoofdpijn op. Toch nog keuzestress? Neem dan zeker een kijke bij onze "musthaves", waar we speciaal voor jou alvast enkele blikvangers van het ogenblik verzamelden. Last but zeker not least zorgt de keuze voor neutrale basisstukken er voor dat je ook op onze sales pagina altijd iets naar je gading vindt.Snel en veilig bestellen

Zin om vandaag nog te investeren in een nieuwe look? Op zoek naar dat éne accessoire dat je outfit af maakt? Breng dan snel een bezoek aan onze online shop, registreer en bestel. Wij kleden alle vrouwen in je gezin, van puber tot oma, als deze laatste tenminste een beetje jong van hart is. Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, verzenden wij je aankoop vandaag nog. Bestelling van €50,00 of meer worden bovendien zonder extra kosten bij je thuis geleverd. Betalen kan bij ons met Visa, Mastercard, bancontact, ideal en PayPal. We beveiligen deze transacties via het SSL-protocol en bewaren nooit bank- of kaartgegevens van klanten. Zo kan je betalen in maximale veiligheid. Is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan kan je hem zonder problemen terugzenden. Jij zorgt voor de betaling van de terugzending, wij betalen zowel die aankoop als de originele verzendingskosten integraal terug.

 

Liefs Topsz

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter