Topsz.nl bij RTL4

Topsz bij RTL4

 

Een aantal weken geleden werd ik, Sissy, eigenaresse van de webshop Topsz benaderd door RTL4. Er werd mij gevraagd of ik interesse had om mee te werken aan een item over mijn bedrijf bij het programma Lifestyle Xperience? Of ik interesse heb?, dacht ik, natuurlijk heb ik interesse! Hoe mooi is het wanneer je bedrijf de kans krijgt om genoemd te worden bij een tv programma wat door duizenden mensen bekeken wordt? Dat is toch “TOPSZ”!

 

Vervolgens was het even een periode van organiseren en regelen.

 

Allereerst zorgen voor en goede locatie waar de opnames plaats kunnen vinden. Zorgen dat mijn Topsz model beschikbaar is voor de opnames. En dat alle spullen en natuurlijk de kleding van Topsz aanwezig zijn die er voor de opname gebruikt kunnen worden. En dan niet te vergeten: Wat doe ik zelf aan? En wat ga ik allemaal zeggen?

 

Ik werk o.a. samen met “By Suus”, die sieraden en accessoires ontwerpt, welke ook via mijn website te koop zijn. Dus ook met Suus moest er geregeld worden dat zij een aantal sieraden beschikbaar had voor de opname. Er komt best veel kijken voor zo’n opname.

 

 

Uiteindelijk is het allemaal goed gelukt. De locatie waar wij een fotoshoot organiseren en waar de opnames worden gehouden, is “Bij Vermeer” in Tilburg geworden. Ook weer zo’n typisch Tilburgse ‘Topsz’ locatie. Terwijl ik druk bezig was met de fotoshoot kwam Nana , presentatrice van het programma binnen. Terwijl wij het interview startten, bleef op de achtergrond de fotoshoot doorgaan. Ik vond het best spannend en de zenuwen speelde toch wel een beetje mee. Maar wat was het een leuk gesprek.

 

Ik was razend benieuwd hoe het er uiteindelijk op tv uit zou komen te zien.

 

Op zondag 20 december was het dan zo ver. Om 14.25 uur zou de uitzending van LifestyleXperience op RTL4 starten. Samen met mijn man, het Topsz model, de fotografe, Suus en een aantal familieleden en vrienden hebben wij de uitzending met elkaar, onder het genot van een drankje en een hapje, bekeken. We hadden er echt een gezellige middag van gemaakt.

 

Halverwege de uitzending kwam het interview met mij en wat was het spannend! Maar ik kan zeggen dat het een heel leuk item is geworden en ik ben erg blij met het resultaat! Zijn jullie ook benieuwd naar het ‘Topsz’ item of vind je het leuk om een keer terug te kijken? A.s. zaterdag, 26 december 2015, om 15.00 uur wordt de uitzending herhaald op RTL5. En als je dan geen tijd hebt, kun je het ook altijd hier weer even terug kijken op mijn website. En kijk dan gelijk even verder op mijn site, er zit vast wel iets leuks bij voor je. Het was voor mij een echte TOPSZ ervaring, samen met mijn eigen Toppersz!!

 

Liefs,
Sissy

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter