Over Topsz.nl

Lieve beauty's,

Welkom op de website van fashion boutique Topsz voor al jouw dameskleding en accessoires! Wat superleuk dat je hier terecht bent gekomen

Dromen...                                                                 

Wil jij je dromen waarmaken? Blijf dan niet uitstellen en start vandaag! Daar krijg je echt geen spijt van, en ik kan het weten. :-)

Ik (Sissy) werkte 13 jaar met heel veel plezier op de automatiseringsafdeling van een grote verzekeraar tot ik in april 2015 boventallig werd verklaard. Dat was schrikken, maar ik besloot het te zien als een kans. Dit was het ultieme moment om mijn grootste droom uit te laten komen! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen want in dit werk kan ik mijn liefde voor mode, shoppen en computers perfect combineren! ♥ Love it ♥

Elke vrouw wil toch graag fashionable de deur uitgaan toch? Het voelt goed om zelfverzekerd de deur uit te gaan met het gevoel dat we de hele wereld aankunnen. Leuke kleding, sieraden en mode accessoires mogen daarom zeker niet ontbreken in onze garderobe!

Naast mijn liefde voor fashion en lifestyle, vind ik ook belangrijk dat je je hier thuis voelt. Ik wil iedereen blij maken, hier online! Daarom doe ik er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen! Want ik ben pas blij als jij dat ook bent.

Ga je mee op mijn avontuur? Ik houd je graag op de hoogte van tips en de nieuwste trends via social media (@Topsz.nl) en door middel van Topsz nieuwsbrief. Als je suggesties, ideeën hebt of met mij wat wilt delen dan hoor ik heel graag van je. Dat lijkt me super leuk!

Veel shop plezier toegewenst!


Liefs,

 

Sissy Hamilton

Fashion boutique Topsz

xxx

 

 

Bedrijfsgegevens

Topsz
Voerendaalstraat 4
5036SB  Tilburg
E: info@topsz.nl

Btw nummer
NL152441530B01

Bankgegevens

Rabobank
NL14 RABO 0305 0661 61 ter naam van:Topsz

Kamer van Koophandel

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Breda onder het registratienummer 61190691.

Je kan ons ook een email sturen met jouw vragen. Wanneer je email over een bestelling vermeld dan a.u.b het ordernummer, dan kunnen wij je sneller helpen bij fashion boutique Topsz.

 

♦ Alles wat je op werkdagen voor 17.00 uur besteld, wordt diezelfde dag nog verzonden.

♦ Bovendien breng ik bij bestellingen boven de vijftig euro geen verzendkosten in rekening.

♦ Veilig en betrouwbaar betalen (Ideal, PayPal, MisterCash, Visa, Mastercard, AfterPay)

♦ Snel en vriendelijk antwoord op je vragen binnen 24 uur.

♦ Verzending met standaard Track & Trace via Post.nl

♦ Gemakkelijk en snelle verwerking van je retour