Disclaimer

Home / Disclaimer

Disclaimer

Deze (web)site is eigendom van Hippe fashion Topsz. 

Vragen 
Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op via e-mail: info@topsz.nl

Werking site    
Hippe fashion Topsz doet haar uiterste best om deze website foutloos en ononderbroken te laten functioneren en de inhoud van de informatie op de site juist en volledig te laten zijn, maar we kunnen dit niet garanderen. Hippe fashion Topsz aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Copyright           
Alle informatie op deze website - waaronder de vormgeving, huisstijl, logo’s en teksten -  is eigendom van Hippe fashion Topsz. Alleen met uitdrukkelijke bronvermelding van Hippe fashion Topsz is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen en/of te verspreiden voor privé doeleinden. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, dan moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen via e-mail info@topsz.nl

Externe links     
Op deze website staan links naar externe sites. Hippe fashion Topsz is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of websites die verwijzen naar onze website.

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. Hippe fashion Topsz behoudt zich het recht voor om deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Hippe fashion Topsz disclaimer

GRATIS VERZENDEN

In Nederland vanaf €50,-

VRAGEN?

Snel en vriendelijk antwoord

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet goed geld terug

VEILIG EN SNEL BETALEN

Ook achteraf mogelijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »